News Flash:

Biscuiti Eti Puf - Biscuitii copilariei noastre

18 Mai 2016
3789 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

biscuiti rotunzi (de preferat nu foarte dulci)
110 ml apa
2 albusuri
150 gr zahar
10 gr gelatina
1 plic zahar vaniliat

Pentru decor:
nuca de cocos
bombonele

Mod de preparare:

Gelatina se pune la hidratat in 50 ml apa. Restul de apa si zaharul se pun intr-o craticioara la foc mic, pana se dizolva zaharul si siropul incepe sa fiarba. Tragem cratita deoparte, adaugam gelatina hidratata si amestecam bine pana se omogenizeaza. Mixam albusurile spuma si apoi adaugam treptat siropul fierbinte, mixand mereu.

Lasam spuma sa se raceasca (o sa observati ca incepe sa se intareasca). Cand este suficient de tare cat sa o puneti peste biscuiti o folositi ca atare. Eu am folosit un pos cu care am pus spuma peste biscuiti dar puteti sa va ajutati si de o lingurita. Intoarcem biscuitii cu spuma in jos si o trecem prin cocos sau bombonele. Eu atat am avut pentru decor dar cu siguranta gasiti mai multe variante.
Lasam la rece cateva ore si apoi servim.

Reteta de biscuiti Eti Puf ne este recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

eti puf biscuiti dulci reteta biscuiti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1702 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019329 (s)