News Flash:

Biscuiti de Craciun cu ciocolata alba

11 Decembrie 2013
1434 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

90g ciocolata alba tocata marunt
2 lingurite praf de copt
350g faina
2 oua
1 lingurita extract de vanilie
280g zahar
250g unt moale
50g merisoare confiate
60g nuci tocate

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 170C si pregateste doau tavi cu hartie de copt. Bate cu mixerul untul, zaharul si vanilia. Adauga ouale, pe rand, si incorporeaza treptata faina si praful de copt. Adauga bucatelele de ciocolata, merisoarele si nucile si amesteca sa le incorporezi. Formeaza 20 bile mari din acest aluat si aseaza-le pe tavi. Cu podul palmei aplatizeaza-le pana formezi un disc gros de 1cm. Coace biscuitii timp de 18-20 de minute rotind tavile intre ele la jumatatea timpului de coacere. Lasa-i sa se raceasca in tava timp de 5 minute, apoi scoate-i pe un gratar.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2951 viz    0 com
2661 viz    0 com
2411 viz    0 com
3950 viz    0 com
1436 viz    0 com
1408 viz    0 com
1337 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028580 (s)