News Flash:

Biscuiti de casa cu mascarpone

14 Iulie 2014
4955 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri de faina
120g zahar pudra
200g nuci tocate
2 albusuri
2 linguri cacao

Pentru crema:
50 g zahar pudra
1 vanilie
100g mascarpone

Mod de preparare:

Se separa galbenusurile de albusuri, dupa care albusurile se pun intr-un recipient inalt si se bat pana devin zapada cu zahar. Se adauga faina, cacao si miezul de nuca tocat.
Folosind o lingurita se toarna amestecul gramezi intr-un vas termorezistent uns cu unt si presarat cu faina. Se coace intr-un cuptor incalzit moderat pana sunt gata.
Pentru crema:
Intr-un castron se amesteca mascarpone cu zahar pudra. Se amesteca bine, adaugati vanilie si bateti din nou pana amestecul devine omogen.
Cu aceasta crema, luati cate doua bucati de biscuiti cu cacao si lipiti. Dupa ace ati terminati crema si biscuitii de lipit, inainte de servire se presara cu putina cacao naturala.

sursa: bewoman
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

biscuiti casa biscuiti mascarpone retete biscuiti retete vara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1799 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027827 (s)