News Flash:

Biscuiti de casa cu lapte batut

9 Iulie 2019
305 Vizualizari | 0 Comentarii

Nimic nu se compara cu aroma acestor „biscuiti”, asa cum le spun englezii, proaspat scosi din cuptor, aburind, pufosi si cu arome de lapte batut. Ii poti servi cu unt si jem, cu nutella, unt de arahide, sau variante sarate, precum crema de branza, paste de masline sau pateu.

Ingrediente pentru biscuiti de casa cu lapte batut:

  • 375 faina cu praf de copt
  • 1 lingura zahar
  • 30 g unt
  • 310 lapte batut

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 220 de grade. Tapeteaza cu ulei si foaie de copt o tava cam de 22 de centimetri, patrata. Cerne faina si zaharul intr-un bol mare, adauga untul taiat cubulete si framanta putin. Adauga laptele batut si taie cu un cutit in aluat ca sa incorporezi laptele batut in faina si unt. Pune aluatul pe o suprafata de lucru pe care ai pus faina, framanta usor pana aluatul devine moale. Intinde o foaie groasa de 2 centimetri si taie cercuri cat gura unui pahar mediu. Pune biscuitii in tava la o distanta nu foarte mare. Ruleaza din nou aluatul si formeaza biscuiti pana termini coca. Ia o pensula de patiserie si unge biscuitii cu putin lapte batut. Coace-i pentru 15 minute si serveste-i cu gem si unt.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

biscuiti casa biscuiti lapte retete biscuiti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1763 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015954 (s)