News Flash:

Biscuiti cu vanilie si migdale

11 Decembrie 2013
1500 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

dulceata sau lemon curd pentru umplutura
1 ou
1 lingurita extract de vanilie
150g zahar
230g unt la temperatura camerei
1/2 lingurita sare
1 lingurita praf de copt
150g faina
250g migdale prajite

Mod de preparare:

Incinge cuptorul al 190C. Pune faina si migdalele intr-un robot de bucatarie sau blender si mixeaza-le impreuna pana cand migdalele sunt maruntite bine. Amesteca-le cu sarea si praful de copt. Bate cu mixerul untul si 100g zahar timp de 4 minuet pana obtii o crema si zaharul se dizolva. Adauga oul si vanilia si mai mixeaza inca 4 minute.Incorporeaza usor ingredientele uscate. Mixeaza 4 minute, apoi pune vanilia si oul.

Pune restul de zahar intr-un bol. Formeaza din lauta bilute de marimea pe care o doresti. Daca aluatul este prea lipicios pune-l la frigider timp de 20 de minute. Tavaleste fiecare biluta prin zaharul din bol si aseaza-le pe tavi tapetate cu hartie de copt.

Cu degetul apasa in mijlocul fiecarei bilute pentru a o aplatiza putin si pentru a forma o gaura. Coace biscuitii timp de 12-14 minute pana se rumenesc si scoate-i la racit pe un gratar. Umple fiecare gaura cu dulceata preferata sau cu lemon curd.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1759 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028889 (s)