News Flash:

Biscuiti cu vanilie si mac

19 Mai 2016
821 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 albusuri
160 gr unt (topit)
50 gr faina de grau
50 gr faina de migdale (migdale macinate)
1 varf de cutit de sare
100 gr zahar pudra
40 g miere de salcam
20 gr seminte de mac
1 pastaie de vanilie

Mod de preparare:

1. Amesteca faina de grau cu zaharul pudra, faina de migdale, sarea si semintele de mac.
2. Pune la foc potrivit, intr-o cratita, jumatate din unt, pastaia de vanilie, zaharul pudra si miere. Amesteca usor si ia de pe foc in momentul in care untul prinde o culoare usor maronie. Arunca pastaia de vanilie.
3. Bate spuma albusurile.
4. Amesteca albusurile spuma cu untul topit si pune apoi peste bolul cu ingrediente uscate. Omogenizeaza si lasa deoparte vreo 2 ore.
5. Unge cu untul ramas o forma de briose sau de piscoturi si pune compozitia in ea.
6. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 25 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aluat biscuiti biscuiti mac biscuiti vanilie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1328 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018043 (s)