News Flash:

Biscuiti cu portocala si ciocolata

17 Februarie 2012
1719 Vizualizari | 0 Comentarii
Biscuiti cu portocala si ciocolata
Ingrediente:

350 g faina
240 g unt moale
portocale confiate
120 g zahar cu scortisoara
100 g ciocolata

Mod de preparare:

Untul si zaharul se amesteca cu ajutorul unui mixer, dupa care se pun coaja de portocala si faina. Aluatul rezultat se pune pe o suprafata tapetata cu faina si se framanta. Dupa aceea il impartim in doua si formam 2 rulouri. Pe acestea le invelim in folie de plastic, le dam iarasi la rece, pentru o jumatate de ora, incingem cuptorul la 165 de grade si tapetam cu hartie de copt doua tavi. Taiem rulourile felii groase de 1 cm, le punem in tava si dam la cuptor pentru maximum un sfert de ora. Intre timp topim ciocolata. Cand sunt gata, inmuiem biscuitii pe jumatate in ciocolata topita. Ii asezam pe platou si lasam sa se intareasca ciocolata. Se servesc cu portocale confiate.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina unt portocale confiate ciocolata cepapam ro
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1879 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029373 (s)