News Flash:

Biscuiti cu pasta de gutui

7 Februarie 2012
1234 Vizualizari | 0 Comentarii
Biscuiti cu pasta de gutui
Ingrediente:

120 g pasta de gutui
220 g cascaval
60 g faina
80 g fulgi de ovaz
¼ lingurita praf de copt
20 g unt
110 ml lapte
un praf de sare
100 g parmezan ras

Mod de preparare:

Cu ajutorul unui blender amestecam faina de copt, fulgii de ovaz, praful de copt, parmezanul, untul si sarea. Dupa aceea punem laptele si procesam pana cand obtinem un aluat lipicios. Invelim aluatul in folie si-l bagam la frigider 30 de minute. In acest timp incingem cuptorul la 200 grade si tapetam cu hartie de copt doua tavi. Intindem o foaie din aluat groasa de 5 mm. Cu o forma rotunda de biscuiti taiem aluatul. Asezam biscuitii in tavile pregatite si bagam la cuptor timp de 20 de minute. Dupa ce se racesc, intindem pasta de gutui peste biscuiti si asezam cate o feliuta de branza pe deasupra.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cascaval faina unt lapte sare parmezan blender forma aluatul
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1879 (s) | 34 queries | Mysql time :0.036710 (s)