News Flash:

Biscuiti cu ovaz si stafide

19 Decembrie 2013
1448 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 gr fulgi de ovaz
150 gr faina integrala
100 gr unt sau margarina (la temperatura camerei)
1 ou
50 gr zahar brun
2 linguri miere
aprox. 50 gr stafide, merisoare (sau alte fructe sau nuci)
1 lingurita bicarbonat stins cu lamaie

Mod de preparare:

Toate ingredientele de mai sus, se amesteca bine pana se formeaza o coca lipicioasa. Se formeaza bilute, se aplatizeaza, se aseaza in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor (incins in prealabil), cca 10 15 min, in functie de cuptor, pana devin usor aurii.
Trebuie sa stati cu ochii pe biscuiti, daca aveti un cuptor iute.

Biscuiti cu ovaz recomandati de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

942 viz    0 com
1836 viz    0 com
1124 viz    0 com
1448 viz    0 com
6249 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1610 (s) | 25 queries | Mysql time :0.024429 (s)