News Flash:

Biscuiti cu nutella

16 Iulie 2012
2870 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

nutella pentru umplut biscuitii
300 g faina
1 ou
150 unt
150 zahar
un galbenus
coaja rasa de la o lamaie
zahar pudra

   
Mod de preparare:

Zbatem bine zaharul cu untul, adaugam mai apoi coaja rasa de la lamaie, oul si galbenusul,  cernem si faina peste celelalte ingrediente si framintam pina obtinem un aluat omogen.
Invelim frumusel aluatul in folie transparenta si-l bagam la frigider pentru cel putin jumatate de ora.
Intindem aluatul (eu folosesc tot timpul hirtie pentru copt, o coala sub aluat si o coala peste), decupam biscuitii cu forma pe care o bagam un pic in faina ca sa nu se lipeasca aluatul de ea, punem in tava de la cuptor tapetata cu hartie de copt si bagam biscuitii in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de cca 10 minute. Scoatem din cuptor si ii lasam sa se raceasca, apoi ii pudram cu zahar.
Biscuiti cu nutella a la Daniela
.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina unt zahar galbenus
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1389 viz    0 com
1129 viz    0 com
1316 viz    0 com
1279 viz    0 com
4800 viz    0 com
3645 viz    0 com
3460 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1831 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033597 (s)