News Flash:

Biscuiti cu migdale

1 Februarie 2013
1145 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

50 gr pudra de cocos (obtinuta prin macinarea fulgilor de cocos)
1/2 lingurita pudra de psyllium
50 gr pudra alba din fulgi de migdale
putina miere (dupa gust)
1 lingurita pudra de catina
cateva picaturi extract de vanile

Pentru stelutele cu migdale:

50 gr pudra de in (are un gust usor de nuca)
100 gr migdale macinate (cu tot cu coaja)
1 lingurita pudra de roscove
miere dupa gust

Mod de preparare:

Am amestecat bine, in boluri separate, toate ingredientele pt. fiecare tip de biscuiti in parte. Am obtinut foarte repede bilele de aluat, pe care le-am dat la rece pt. cca 1 ora. Apoi am intins aluaturile in foaie pe blatul uns cu putin ulei de palmier (cei cu catina i-am facut patrati, iar pe cei cu migdale si in i-am facut stelute), am taiat formele si am pus biscuitii la "copt" in deshidrator cateva ore, pana s-au uscat bine deasupra, dar in interior au ramas usor moi.

Biscuiti cu migdale recomandati de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

miere migdale macinate boluri separate aluat deshidrator
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2321 viz    0 com
2752 viz    0 com
2128 viz    0 com
1519 viz    0 com
3713 viz    0 com
1488 viz    0 com
1935 viz    0 com
2242 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1799 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031523 (s)