News Flash:

Biscuiti cu jeleu

30 August 2013
2036 Vizualizari | 0 Comentarii
Biscuiti un unt de arahide si jeleu
Biscuiti un unt de arahide si jeleu

Ingrediente:

1/4 ceasca margarina
1/4 ceasca unt de arahide cremos
1/2 cana indulcitor fara calorii
1/4 cana de zahar
2 albusuri
1 lingurita extract de vanilie
1 3/4 cani faina
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1/8 lingurita de sare
3/4 ceasca jeleu de capsuni

Mod de preparare:


Amesteca margarina cu untul de arahide pana cand obtii o compozitie cremoasa. Adauga peste ele treptat si indulcitorul, si zaharul. Bate-le bine cu mixerul, apoi adauga albusurile de ou si vanilia.

Separat, amesteca faina cu apa minerala si sare, apoi combina acest aluat cu crema de unt de arahide. Modeleaza aluatul in bile, apoi aplatizeaza-le. Tapeteaza o tava cu hartie de copt, si baga la cuptor biscutii pentru aproximativ 8 minute, pana cand acestia capata o nuanta aurie deasupra.
Pune cate 1 lingurita si jumatate de jeleu de capsuni pe cativa biscuiti si acopera-i cu restul.
Se servesc la temperatura camerei, simpli sau cu frisca.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

margarina albusuri compozitie cremoasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1702 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031143 (s)