News Flash:

Biscuiti cu glazura de ananas

30 Iulie 2013
1660 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g zahar brun
100 g zahar alb
1 lingurita esenta de vanilie
1 ou batut
125 g unt topit
150 g faina
1 pliculet praf de copt
6 biscuiti cu unt
100 g ananas uscat taiat marunt

Glazura:

200 g zahar pudra
2 linguri suc de ananas
2 lingurite unt topit

Mod de preparare:


Incingem cuptorul la 180 grade. Tapetam 2 tavi cu hartie de copt. Intr-un bol amestecam zaharul cu vanilia, oul si untul. Adaugam faina, biscuitii zdrobiti, praful de copt si ananasul si amestecam bine. Cu o lingura formam biscuitii pe care-i asezam in tavi. Bagam tavile la cuptor cate 20 de minute. Lasam biscuitii sa se raceasca complet. Glazura: amestecam ingredientele intr-un bol si amestecam pana cand obtinem o crema fina, pe care o intindem pe biscuiti. Lasam sa se intareasca si servim cu lapte. Se pot pastra intr-un recipient inchis ermetic pana la 5 zile.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar brun unt topit glazura bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

969 viz    0 com
1608 viz    0 com
1153 viz    0 com
1619 viz    0 com
1233 viz    0 com
1428 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1868 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030287 (s)