News Flash:

Biscuiti cu fulgi de ovaz

28 August 2012
1870 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

50 g faina
100 g unt
3 linguri zahar brun
150 g fulgi de ovaz
1 ou
scortisoara
5 g praf de copt
100 g stafide
50 g nuca de cocos
esenta de vanilie

Mod de preparare:

In untul topit la microunde, am adaugat cele 3 linguri de zahar brun. Am amestecat bine pana ce zaharul s-a topit, apoi am pus fulgii de ovaz, oul batut si esenta de vanilie.
Am amestecat bine, apoi am pus scortisoara, faina, stafidele, praful de copt si nuca de cocos. Cu mana umezita am format bilute, pe care le-am aplatizat si le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Am dat la cuptorul preincalzit la 180 grade, timp de cca 20 minute, sau pana cand se rumenesc.

Biscuiti din fulgi de ovaz
pregatiti de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina unt zahar brun scortisoara stafide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4270 viz    0 com
3133 viz    0 com
2131 viz    0 com
2468 viz    0 com
2960 viz    0 com
3883 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1936 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033730 (s)