News Flash:

Biscuiti cu fistic, vanilie si ciocolata

11 Decembrie 2013
1314 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

140g ciocolata neagra tocata
1 albus
1 lingurita extract de vanilie
250g zahar brun
280g unt la temperatura camerei
3/4 lingurita sare
65g cacao
250g faina
110g fistic crud tocat
sare grunjoasa
1/4 lingurita bicarbonat de sodiu

Mod de preparare:

Amesteca faina, cacaua, 3/4 lingurita sare si bicarbonatul. Bate untul moale cu zaharul brun si extractul de vanilie, cu mixerul, timp de 4 minute. Incorporeaza, apoi, treptat ingredientele uscate si albusul. Adauga in aluat bucatelele de ciocolata si fisticul tocat marunt, apoi imparte aluatul in 4 parti egale. Ruleaza din fiecare un cilindru lung de 20cm  si gros de 3cm. Inveleste-le in folie alimentara sau hartie pergament si pune-le la frigider pana cand aluatul se intareste. (cel putin 2 ore)

Incinge cuptorul la 180C. Feliaza fiecare cilindru de aluat in discuri groase de 5-6 mm. Aseaza-le pe tavi de copt tapetate cu hartie. Presara putina sare grunjoasa si baga la cuptor. Coace 10-12minute, rotind tavile la jumatatea timpului. Scoate biscuitii sa se raceasca pe un gratar.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete bzi retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1501 viz    0 com
2892 viz    0 com
2414 viz    0 com
2328 viz    0 com
3878 viz    0 com
1370 viz    0 com
1329 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1362 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023278 (s)