News Flash:

Biscuiti cu esenta de portocal

11 Februarie 2013
1181 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

faina cat cuprinde
2 oua
cateva picaturi apa de flori de portocal
2 linguri cu varf unt
150 gr zahar pudra
1 lingura miere
cateva picaturi esenta de trandafiri
1/2 pliculet praf de copt

Mod de preparare:

Toate ingredientele se amesteca in robot sau la masina de paine; se formeaza un aluat elastic, care se lasa la rece 1 ora, apoi se modeleaza, dupa inspiratie si dorinta. Am intins o foaie de aluat de cca 2 cm grosime, apoi am taiat forme cu o rozeta simpla pt. fursecuri. Am asezat cu grija in tava tapetata cu foaie de copt, apoi am dat cca 15 min. la cuptor (200 grade) pana s-au copt. Am pudrat cu zahar la final.

Biscuiti cu esenta de portocal recomandati de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua unt zahar pudra miere robot fursecuri tava cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

11386 viz    0 com
4549 viz    0 com
1980 viz    0 com
2612 viz    0 com
1725 viz    0 com
1731 viz    0 com
1513 viz    0 com
2608 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1823 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032740 (s)