News Flash:

Biscuiti cu crema de cocos

8 Iunie 2012
2458 Vizualizari | 0 Comentarii
Daca ti-e pofta de ceva dulce, cremos, usor crocant si cu topping de ciocolata, acesti biscuiti cu crema de cocos si inveliti pe jumatate in ciocolata sunt o optiune rapida. Poti sa prepari acest desert cu biscuiti digestivi cumparati sau sa faci acasa niste biscuiti din cerealele dorite pe care sa-i usuci apoi in deshidrator. In cazul in care vrei sa faci un desert rapid este de preferat sa optezi pentru biscuitii digestivi.

Un alt ingredient pe care trebuie sa-l ai la indemana este nuca de cocos sau fulgii bio din nuca de cocos. Este de preferat sa alegi fulgii bio de cocos pentru ca nu sunt atat de uscati, ci mult mai aromati si uleiosi.

Ingrediente:

biscuiti digestivi
1 banana
2-3 linguri cu miere de albine
1 cana cu fulgi bio de cocos
ciocolata fondanta cu continut ridicat in cacao (optional)

Mod de preparare:


Amesteca in robotul de bucatarie fulgii de cocos pana elibereaza uleiul. Apoi se adauga mierea de albine si o banana, mixand compozitia pana devine cremoasa.
Se iau doi biscuiti si se pune crema la mijloc. Se pot consuma ca atare, dupa ce stau la frigider macar o ora, sau poti sa topesti putina ciocolata si sa treci biscuitii prin acest topping.

sursa: eva
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

biscuiti digestivi banana ciocolata fondanta cacao topping
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4394 viz    0 com
1314 viz    0 com
1606 viz    0 com
2399 viz    0 com
4822 viz    0 com
2608 viz    0 com
2079 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1589 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026816 (s)