News Flash:

Biscuiti cu crema caramel

5 Iunie 2012
2633 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400-500 g biscuiti populari
200 g unt
200 g zahar
600 ml lapte
4 linguri de faina rase

Mod de preparare:

Prima data se pregateste crema. Se caramelizeaza zaharul. Cand e topit de tot se pun untul si 400 ml lapte. In momentul in care compozitia incepe sa fiarba se adauga faina amestecata cu 100 ml lapte si se mai lasa sa fiarba pana se ingroasa amestecand aproape continuu. Se lasa la racit.

Urmeaza apoi asamblarea. Se trec biscuitii prin 100 ml lapte si se asaza primul rand de biscuiti ca pe o foaie de prajitura, se pune crema – 1/3 din ea- apoi alt rand de biscuiti apoi alta 1/3 din crema si al treilea rand de biscuiti si se imbraca cu restul de crema. Se orneaza cu nuca de cocos, bombonele colorate etc. Se lasa pana a doua zi sa se inmoaie straturile de biscuiti.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2104 viz    0 com
1480 viz    0 com
1540 viz    0 com
2670 viz    0 com
2652 viz    0 com
2342 viz    0 com
2233 viz    0 com
2362 viz    0 com
2077 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2004 (s) | 37 queries | Mysql time :0.041437 (s)