News Flash:

Biscuiti cu cocos si cafea

20 August 2014
1399 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

glazura de cocos
1 lingurita cu scortisoara
150 g nuca de cocos rasa
1 lingurita cu ghimbir ras
50 ml iaurt
1/4 lingurita cu nucsoara rasa
1 ou
esenta de migdale
1 mar
un pic de sare

Mod de preparare:

Intr-un bol se amesteca toate ingredientele in afara glazurii de cocos, se pune compozitia cu lingura intr-o tava tapetata cu hartie de copt, sub forma de gramajoare. Daca compozitia este prea lichida se mai adauga nuca de cocos. Se introduc in cuptorul incins si se coc la foc mediu pana devin aurii. Se lasa sa se raceasca total, apoi se decoreaza cu glazura de cocos.

sursa: taifasuri
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta biscuiti biscuiti cocos biscuiti cafea
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1730 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028093 (s)