News Flash:

Biscuiti cu coaja de portocala

22 Ianuarie 2013
2630 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g faina
100 g zahar praf
50 g amidon de porumb
1 ou
180 g unt la temperatura camerei
coaja rasa de la o portocala (sau de la o lamaie)
esenta de vanilie

Mod de preparare:


Mixam intr-un vas untul molcut impreuna cu zaharul praf, apoi adaugam oul, coaja de portocale, esenta de vanilie si dupa ce am amestecat bine ingredientele, adaugam cate un pic din faina cernuta impreuna cu amidonul. Nu-mi ieseau niciodata acesti biscuiti, pentru ca puneam in tava de la cuptor o coala de hartie de copt. Gresit, cum "impuscam" biscuitele, cum ridicam aparatul cu tot cu aluat.
Deci, ca sa iasa buni biscuitii, ii impuscam direct pe tava fara ca aceasta sa fie unsa cu unt sau ulei.
Daca dorim sa facem biscuitii mai grosi, puteti apasa de doua ori pe butonul instrumentului.
Preincalzim cuptorul la cca 175 de grade si coacem biscuitii timp de 10-12 minute.

Biscuiti recomandati de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina zahar praf vas biscuiti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3061 viz    0 com
1984 viz    0 com
1351 viz    0 com
1398 viz    0 com
3119 viz    0 com
2968 viz    0 com
2212 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1779 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025195 (s)