News Flash:

Biscuiti cu ciocolata si unt de arahide - FOTO

20 Ianuarie 2015
5522 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

230 gr fulgi de ciocolata
1 lingura grasime pentru fragezirea aluatului
cca 25 gr unt
cca 50 gr unt de arahide
110 gr zahar pudra
170 gr biscuiti graham sfaramati

Mod de preparare:

Topeste la microunde grasimea pentru fragezirea aluatului si fulgii de ciocolata, dupa care lasa deoparte. Pune hartii speciale in tava de briose si "tapeteaza-le" cu putina ciocolata topita, apoi baga in frigider.
Intre timp topeste untul si untul de arahide impreuna, tot la microunde. Adauga zaharul si biscuitii graham. Omogenizeaza. Scoate tava de briose din frigider si pune in fiecare scobitura cate o jumatate de lingurita de umplutura, apoi acopera cu restul de ciocolata. Baga inapoi in frigider, de data aceasta pentru cel putin 2 ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


reteta biscuiti biscuiti ciocolata retete culinare retete usoare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1513 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018466 (s)