News Flash:

Biscuiti cu ciocolata si coacaze

23 Iunie 2014
1537 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/2 cana de coacaze taiate
2/3 cani de osanza, impartita in doua
3 cani de mix pentru coacere cu continut redus de grasimi
5 linguri de zahar
2 linguri de apa
1/2 lingurite de scortisoara
2 linguri de unt, racit si taiat in bucati mici
1 lingura de osanza
2 linguri de minichipsuri de ciocolata, semidulci
1 ½ lingurite de apa
1 ou mare, separat
1/2 cana de zahar pudra

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 400 de grade. Amestecati coacazele cu cele doua linguri de apa intr-un caston pentru cuptorul cu microunde. Tineti castonul in cuporul cu microunde la o temperatura mare timp de 45 de secunde. Mestecati dupa fiecare 15 secunde. Lasati amestecul la racit fara sa scurgeti.

Amestecati intr-un castron mare zaharul, scortisoara si amestecul pentru coacere. Adaugati coacazele, 2/3 cani de osanza, albusul de ou si chipsurile de ciocolata si mestecati pana se omogenizeaza. Aluatul se imparte in bucatele de forma unei cesti. Se pun intr-o tava pe hartie de copt, iar aluatul se tine la congelator 5 minute. Galbenusul se amesteca cu lingura de grasime peste care se presara o lingura de zahar, iar mai apoi se ung biscuitii cu aceasta compozitie.

Se coace la 400 de grade timp de 12 minute pana capata o nuanta aurie, apoi se lasa la racit. Zaharul pudra se ameseca cu o lingurita si jumatate de apa, iar amestecul se stropeste peste biscuiti.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete biscuiti aluat biscuiti biscuiti ciocolata retete prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1733 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027333 (s)