News Flash:

Biscuiti cu ciocolata si caise

24 Ianuarie 2012
2206 Vizualizari | 0 Comentarii
Biscuiti cu ciocolata si caise
Ingrediente:

200 g faina
75 g caise uscate taiate maruntel
25 g cacao
1 lingurita praf de copt
½ lingurita scortisoara
75 g ciocolata
4 oua
110 g zahar tos

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 160 grade. Tapetam o tava cu hartie de copt. Intr-un bol punem faina, cacao, praf de copt si scortisoara. Adaugam caisele, ciocolata, zahar si oua si amestecam bine. Transferam aluatul pe o suprafata tapetata cu faina si framantam pana cand devine fin. Dam aluatului forma unul bustean pe care-l asezam api in tava. Turtim un pic suprafata si bagam la cuptor timp de 30 de minute. Scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca usor. Taiem apoi felii groase de un cm, pe care le punem din nou in tava si mai bagam la cuptor inca 15 minute pana cand se intaresc. Se servesc cu laptic cald.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina caise cacao scortisoara ciocolata oua zahar tos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

21881 viz    0 com
1130 viz    0 com
1934 viz    0 com
2333 viz    0 com
2251 viz    0 com
2417 viz    0 com
3301 viz    0 com
3309 viz    0 com
2313 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1568 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023397 (s)