News Flash:

Biscuiti cu ciocolata

4 Februarie 2013
2919 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

360 g faina
ciocolata amaruie pentru "pistruiat"
2 oua
150 g unt la temperatura camerei
80 g zahar
8 g praf de copt
esenta de lamaie sau vanilie
zahar praf

Mod de preparare:

Intr-un castron, cernem faina impreuna cu praful de copt, adaugam ouale, zaharul, esenta si untul la temperatura camerei si mixam bine ingredientele pana vom obtine un aluat nici prea moale, nici prea tare. Invelim aluatul in folie transparenta si-l uitam in frigider pentru cel putin jumatate de ora.
Presaram un pic de faina pe masa de lucru, intindem cu sucitorul o foaie si taiem biscuitii cu ce forma dorim.  Preincalzim cuptorul la 170 de grade si bagam pe rand tavile si le lasam cca 10-15 minute. Depinde de cuptor si cat de colorati vrem sa fie.
I-am lasat la racit, apoi i-am decorat cu ciocolata topita.

Biscuiti cu ciocolata recomandati de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina ciocolata amaruie oua zahar vanilie zahar praf castron cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1473 viz    0 com
2540 viz    0 com
1539 viz    0 com
2555 viz    0 com
1145 viz    0 com
11414 viz    0 com
3489 viz    0 com
14050 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1676 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032460 (s)