News Flash:

Biscuiti cu chipsuri de ciocolata si vanilie

9 Septembrie 2013
1497 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g chipsuri ciocolata
2 oua
2 lingurite extract de vanilie
1 lingurita sare
150 g zahar brun
100 g zahar
220 g unt la temperatura camerei
1/2 lingurita praf de copt
225 g faina

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 180C. Freaca untul moale cu zaharul, pana cand devine aerat ca o spuma. Adauga sarea, extractul de vanilie si ouale si mixeaza timp de 1 minut pana cand toate ingredientele se incorporeaza.
Adauga faina amestecata cu praful de copt si incorporeaza. Adauga chipsurile de ciocolata si amesteca de cateva ori in aluat.
Pregateste o tava cu hartie de copt si pune cate o lingura de aluat la distanta de 2cm.
Coace biscuitii timp de 8-10 minute pana cand incep sa se rumeasca pe margini, dar mijlocul este inca moale. Scoate-i sa se raceasca pe un gratar.
Se pot pastra bine pana la o saptamana intr-un recipient inchis etans.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete biscuiti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5809 viz    0 com
1943 viz    0 com
1462 viz    0 com
2025 viz    0 com
2050 viz    0 com
2372 viz    0 com
3618 viz    0 com
1241 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1712 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024133 (s)