News Flash:

Biscuiti cu cascaval

10 Ianuarie 2012
2721 Vizualizari | 0 Comentarii
Biscuiti cu cascaval
Ingrediente:

200 g cascaval ras
125 g unt moale
2 oua
300 g faina
sare de mare

Mod de preparare:


Cuptorul se incinge la 180 grade si se tapeteaza cu hartie de copt 2 tavi. Cascavalul si untul se pun intr-un castron si se amesteca cu un mixer. Dupa aceea se adauga un ou, iarasi se amesteca, se incorporeaza faina si se invarte cu o lingura in compozitie. Aluatul rezultat se framanta pe o suprafata tapetata cu faina. Coca se inveleste dupa aceea in folie si se da la frigider o ora. Dupa aceea se intinde si cu o forma rotunda se taie biscuitii. Cu oul ramas, batut in prealabil, se ung biscuitii, se pun in tava pregatita si se dau pentru 15 minute la cuptor.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cascaval unt oua faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4543 viz    0 com
11439 viz    0 com
3649 viz    0 com
1709 viz    0 com
1330 viz    0 com
2441 viz    0 com
1229 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1443 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014509 (s)