News Flash:

Biscuiti cu cascaval

16 Iulie 2013
2027 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g faina
1 lingurita sare
2 lingurite praf de copt
7 linguri unt rece
1 ceapa mica tocata
50 g cascaval dat prin razatoare
210 ml lapte

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 200 grade. Intr-un bol amestecam faina cu praful de copt si sarea. Adaugam untul si amestecam cu mainile. Adaugam ceapa si cascavalul. Incorporam laptele si amestecam pana se leaga un aluat. Intindem aluatul pe o suprafata curata si taiem forme de biscuiti variate. Asezam biscutii intr-o tava tapetata cu hartie de copt si bagam la cuptor timp de 15 minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt rece lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1764 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024902 (s)