News Flash:

Biscuiti cu caise si lapte condensat

8 Martie 2013
1871 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g caise uscate taiate cubulete
300 g faina alba
75 g faina integrala
395 g lapte condensat (conserva)
250 g unt
100 g zahar brun
1 ou

Mod de preparare:


Incingem cuptorul la 170 grade. Tapetam 2 tavi cu hartie de copt. Cu un mixer electric amestecam untul cu zahar. Incorporam laptele condensat si apoi adaugam oul si mai amestecam. Punem compozitia obtinuta intr-un castron incapator si incorporam faina si caisele. Framantam pana la omogenizare. Cu mainile modelam biscuitii pe care ii turtim usor. Asezam biscuitii in tava si bagam la cuptor timp de 20 de minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

caise uscate faina alba faina integrala lapte condensat conserva unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1444 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025743 (s)