News Flash:

Biscuiti cu cacao si lamaie

17 Mai 2013
2048 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g unt la temperatura camerei
75 g zahar praf
un ou
210 g faina
15 g cacao
o jumtate lingurita praf de copt
un praf de sare
coaja rasa de la o jumatate de lamaie

Mod de preparare:

Mixam bine untul la temperatura camerei impreuna cu zaharul, pana obtinem o compozitie spumoasa. Adaugam oul pe care il zbatem usurel intr-un castrone, mixam bine, punem  coaja de lamiie si sarea, dupa care, adaugam faina cernuta impreuna cu cacaoa si praful de copt, mixind incontinuu, pina se amesteca bine ingredientele.
Preincalzim cuptorul la 180 de grade, iar cu ajutorul pistolului pentru biscuiti, "impuscam" in tava de la aragaz, fara hirtie de copt sau unsa cu unt, deci, tava trebuie sa fie spalata, curata si uscata, altfel daca ungem cu ulei, riscam sa nu se lipeasca biscuitii de tava. Dam forma care dorim pentru biscuiti, bagam tava in cuptorul preincalzit cca 12-15 minute, lasam la racit si, daca dorim, presaram usurel zahar praf.

Biscuiti cu cacao recomandati de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sare zahar praf
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1632 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024799 (s)