News Flash:

Biscuiti cu branza Cheddar si bacon

9 Septembrie 2013
1372 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

60 ml apa
180 ml lapte batut
40 g cheddar ras
2 felii bacon prajit si tocat marunt
50 g unt rece taiat cubulete
1/4 lingurita sare
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
200 g faina

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200C. Amesteca faina cu bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un bol. Adauga untul si amesteca cu o furculita pana cand capata aspectul unor boabe de orez sau pesmet grunjos. Adauga branza cheddar si baconul, apoi apa si laptele batut. Amesteca pana cand ingredientele uscate se umezesc. Cu o lingura, aseaza gramajoare din aluat pe o hartie de copt unsa, asezata in tava, la distanta de 1.5cm. Coace timp de 11 minute sau pana se rumenesc. Serveste biscuitii fierbinti.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte batut cheddar ras bacon prajit unt rece faina bol furculita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1629 viz    0 com
1594 viz    0 com
1112 viz    0 com
1243 viz    0 com
1404 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1463 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020540 (s)