News Flash:

Biscuiti cu branza

17 Decembrie 2013
1334 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g branza de oi sarata
2 oua
1 lingurita pudra de chimen
1 pahar mic smantana degresata
1/2 lingurita sare de mare
1 pahar suc de rosii
faina alba de grau, cat cuprinde (recunosc ca n-am masurat-o, asa ca nu pot da cantitatea exacta:)

Mod de preparare:

Se rade branza pe razatoarea mica si se transfera intr-un bol mai incapator. Se adauga smantana, ouale, chimenul, sucul de rosii si sarea. Se amesteca totul cu ajutorul unui tel. Se incorporeaza faina, adaugand putin cate putin si amestecand continuu, dupa care se trece la framantat. In final se obtine o bila de aluat fraged, care se da la rece 30 minute.
Se intinde aluatul pe planseta intr-o foaie groasa de cca 1 cm., se decupeaza cu ajutorul unor decupatoare pentru fursecuri (eu am ales stelute si omuleti). Figurinele se aseaza cu grija in tava tapetata cu hartie de copt si se introduc in cuptorul preincalzit. Se coc la foc mediu pana cand trec testul scobitorii.
Se lasa la racit in tava, dupa care se scot din tava si se aseaza pe un platou. Se servesc ca atare.

Biscuiti cu branza recomandati de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fursecuri platou
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1833 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019615 (s)