News Flash:

Biscuiti crocanti

1 Aprilie 2012
2092 Vizualizari | 0 Comentarii
Biscuiti crocanti
Ingrediente:

un ou
85 g unt
120 g zahar
sucul de la jumatate de portocala
coaja de la portocala

350 g faina
o lingurita praf de copt
o lingura lapte
zahar praf

Mod de preparare:

In vasul de la mixer, zbatem bine untul la temperatura camerei cu zaharul si coaja de lamaie, iar cand compozitia a devenit spumoasa, adaugam oul, sucul de portocala, mixind incontinuu. Adaugam amestecind cu o lingura faina, praful de copt si laptele. Vom obtine o compozitie nici prea moale, nici prea tare. Am impartit aluatul in parti egale, am format snuruletele pe care le-am transformat in litera S si inimioare. Nu am pus faina pe masa de lucru.
Punem literele in tava tapetata cu hartie de copt si bagam in cuptorul preincalzit la 170 de grade pentru circa 20 de minute. Lasam sa se raceasca bine si presaram deasupra zahar vanilat.
Biscuiti crocanti pregatiti de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

unt zahar faina lapte zahar praf biscuiti crocanti
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1733 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028218 (s)