News Flash:

Biscuiti crocanti

27 Ianuarie 2012
2468 Vizualizari | 0 Comentarii
Biscuiti crocanti
 Ingrediente:
 
200 g faina
150 g amidon
150 g zahar
120 g unt
2 galbenusuri
un ou intreg
un pic de sare
   
Mod de preparare:

Intr-un castron amestecam faina, amidonul, zaharul, sarea, apoi adaugam galbenusurile, oul intreg si untul topit, dar rece, si dam drumul la mixer sa le amestece bine. Bagam o mana in recipient si incepem sa framantam aluatul, pina se incorporeaza bine toate ingredientele.
Dam forma de mingiuta aluatului, il punem intr-o folie/punga si il lasam la temperatura camerei sa se odihneasca cca 30 de minute. Intindem cate o bucata de aluat si-l intindem pana vedem ca vom obtine o foaie de cca jumatate de cm grosime. Taiem cu formele din dotare, punem biscuitii in tava tapetata cu hartie de copt si bagam in cuptorul preincalzit la 180 de grade, timp de cca 15 minute. Lasam sa se raceasca, dupa care pudram.
Daca doriti, puteti sa faceti o crema pentru a lipi biscutii.

Ingrediente pentru crema:

80 g unt topit la temperatura camerei
150 g zahar praf
2 pliculete de zahar vanilat

Biscuiti crocanti pregatiti de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina amidon zahar unt galbenusuri sare zahar praf zahar vanilat
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2381 viz    0 com
3590 viz    0 com
5242 viz    0 com
1164 viz    0 com
2392 viz    0 com
2065 viz    0 com
2017 viz    0 com
2351 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1626 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029067 (s)