News Flash:

Biscuiti "Castane"

11 Aprilie 2011
5976 Vizualizari | 0 Comentarii
Biscuiti Castane
Ingrediente: 200 g unt sau margarina, 6 galbenusuri de ou fiert, 3 linguri smantana, 5 linguri, zahar, 2 lingurite zahar vanilat, 2 lingurite praf de copt (sau 1 lingurita de bicarbonat de sodiu), 200-250 g faina, 100-150 g alune Glazura: 50 g unt, 5 linguri lapte, 3 linguri cacao, 200 g de zahar Mod de preparare: Galbenusurile fierte se bat cu unt. Adaugam smantana si amestecam. Adaugam zaharul si zaharul vanilat, se amesteca bine. Adaugam praf de copt si faina, se framanta aluatul. Din aluat facem turte mici. În centrul fiecarei turte punem nuci sau alune Acum modelam aluatul in forma unei mingi de marimea unei nuci. Ungeti tava cu unt sau intindeti hartie pentru copt. Se coace la 180 de grade timp de 20-25 minute. Fierbem glazura. Intr-o cratita punem la fiert unt, zahar, cacao si lapte, se fierbe pana cand zaharul se dizolva complet. Zdrobim restul nucilor. Biscuitii copti ii inmuiem in glazura calda. Dupa, se dau biscuitii prin nuci.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rahat unt smantana lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3495 viz    0 com
5010 viz    0 com
1376 viz    0 com
1490 viz    0 com
1298 viz    0 com
5459 viz    0 com
3305 viz    0 com
1311 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1622 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019207 (s)