News Flash:

Biscuiti austriaci

20 Iulie 2012
2585 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g faina
100 g fulgi de migdale
un pachetel zahar vanilat
100 g zahar praf
220 g unt
un praf de sare
3 linguri apa
gem de piersici
   
Mod de preparare:

Macinam intii fulgii de migdale pina vor deveni faina, amestecam cu untul topit dar rece, faina, zaharul praf + zaharul vanilat, sarea si apa si framintam pina vedem ca s-au incorporat bine ingrediente. Atentie ca iese un aluatul un pic lipicios si cam greu de lucrat. Punem aluatul pentru cel putin jumatate de ora in frigider, dupa ce i-am dat forma unei mingiute si l-am invelit in pelicola transparenta. Presaram faina pe masa de lucru, intindem aluatul nu prea subtire, taiem cu forma pentru biscuiti, un biscuite cu gaurica, unul fara, ii asezam in tava tapetata cu hirtie de copt si-i bagam in cuptorul preincalzit la 180 de grade, timp de 10-12 minute. Lasam sa se raceasca, punem pe cei fara gaurele gem de piersici, acoperim cu biscuitele cu gaurica si presaram zahar praf.
Biscuiti austriaci pregatiti de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina zahar vanilat zahar praf unt sare apa biscuiti austriaci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2303 viz    0 com
4083 viz    0 com
2302 viz    0 com
1179 viz    0 com
2073 viz    0 com
2308 viz    0 com
2500 viz    0 com
1319 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1647 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028270 (s)