News Flash:

Biscuiti alfajores cu nutella

1 Martie 2012
3113 Vizualizari | 0 Comentarii
Alfajores cu nutella
Ingrediente:

180 g unt
3 oua
150 zahar
300 g amidon de porumb
200 g faina
un plic zahar vanilat
8 g praf de copt
umplutura originala dulce de leche
nuca de cocos
   
Mod de preparare:

Punem in vasul mixerului zaharul impreuna cu untul la temperatura camerei. Mixam bine pina vom obtine o crema omogena. Apoi adaugam ouale, eu am pus cite unul si am mixat incontinuu. Separat cernem faina impreuna cu praful de copt si zaharul vanilat si adaugam cite un pic peste compozitie, mixind incontinuu. Framintam aluatul pina vom obtine o compozitie omogena, dar destul de molcuta. Invelim aluatul intr-o folie si-l bagam in frigider pentru cel putin 30 de minute. Pe masa infainata, intindem cu sucitorul o foaie de cca 4 mm grosime si decupam cerculete de cca 5 cm. Punem biscuitii in tava tapetata cu hirtie de copt. Bagam tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade, timp de 10 minute. Atentie, biscuitii nu trebuie sa se coloreze, ci ramin albi.
Ungem fiecare biscuit cu dulce de leche. Asezam un alt biscuite deasupra si presam un pic, apoi trecem biscuitii prin nuca de cocos rasa, eu am avut alba si rosie. Din cantitatile de mai sus rezulta in jur de 40 de biscuiti.
Alfajores cu nutella pregatiti de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt oua zahar faina zahar vanilat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1853 (s) | 34 queries | Mysql time :0.038345 (s)