News Flash:

Bilute din branza de vaci. Se fac imediat si sunt foarte bune!

24 Ianuarie 2017
28070 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 gr faina de grau
12 gr praf de copt
250 gr branza de vaci
5 linguri de zahar
2 gr vanilie
2 oua
1 priza de sare
100 gr stafide
2 linguri de lapte
50 gr unt (moale)

Mod de preparare:

Frecam ouale cu zaharul si vanilia cu sare, dupa care adaugam untul si branza de vaci. Amestecam bine.
Presaram faina cernuta cu praful de copt si framantam un aluat moale.
Adaugam si stafidele (aluatul trebuie sa fie putin lipicios).
Acoperim forma cu pergament de copt. Ungem cu ulei vegetal.
Inmuiem mainile în apa rece si modelam bilute mici.
Le punem intr-o tava, tapetata cu hartie de copt.
Bagam in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru circa 20 minute.
Scoatem tava, ungem bilutele cu lapte cu ajutorul unei perii de bucatarie, apoi presaram zahar si bagam iar in cuptor, de data aceasta numai pentru 3-5 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bilute branza aperitive bilute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1578 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015514 (s)