News Flash:

Bilute de Craciun

16 Decembrie 2011
1791 Vizualizari | 0 Comentarii
Bilute de Craciun
Ingrediente: 400 gr piscoturi 100 g ciocolata 1 banana 1 plic de cacao 100 g margarina Rama 2 linguri zahar pudra nuca de cocos 3 sticlute esenta de rom Mod de preparare: Intr-un vas mai incapator se amesteca margarina, tinuta la temperatura camerei, cu zaharul pudra si cu cacaoa, pana la omogenizare. Dupa aceea, in alt vas se insiropeaza piscoturile cu esenta de rom si cu putina apa. Compozitia obtinuta se amesteca cu cacao si crema de margarina, banana taiata cubulete, dupa care se portioneaza si se formeaza mici sfere, care se lasa la rece. In acest timp se pune la topit ciocolata, se aromatizeaza dupa preferinte, se toarna calda peste globulete. La final, acestea se pun in frigider, pentru ca ciocolata sa se intareasca, iar apoi se presara nuca de cocos. sursa reteta: gustos.ro sursa fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

castane portocala pepene rosu coarne grapefruit zahar vanilat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1328 (s) | 26 queries | Mysql time :0.016679 (s)