News Flash:

Bilute de ciocolata cu nuca si cafea

5 Decembrie 2013
2975 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g unt la temperatura camerei
1/2 ceasca zahar granulat
2 lingurite extract natural de vanile
2 lingurite cafea instant
50 g de cacao
1 3/4 ceasca de faina, cernuta inainta de masurare
1/2 lingurita de sare
2 cesti de nuci pecan macinate
zahar pudra, cernut

Mod de preparare:

Intr-un vas incapator, amesteca untul, zaharul si extractul de vanilie pana obtii o crema. Adauga cafeaua, pudra de cacao, nucile pecan, faina, sarea si continua sa amesteci bine. Dupa ce ai obtinut o compozitie omogena, poti forma bilute de doi centimetri in diametru. Pune-le intr-o tava pe hartie de copt si coace-le in cuptorul incins timp de 15 minute.
Bilutele de ciocolata delicioase se servesc tapetate cu zahar pudra si alaturi de un ceai fierbinte.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1488 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014379 (s)