News Flash:

Bilute de cartofi cu smantana

15 Noiembrie 2011
1989 Vizualizari | 0 Comentarii
Bilute de cartofi cu smantana
Ingrediente: 7-8 cartofi marisori 3 galbenusuri 3-4 linguri smantana unt 3-4 linguri amidon 2 catei usturoi patrunjel verde piper sare Mod de preparare: Mai intai se fierb cartofii, cu tot cu coaja. Cand furculita patrunde usor in ei, se scurg de apa si se lasa la racit. Se curata de coaja si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari, intr-un bol incapator, unde se mai pun galbenusurile, amidonul, usturoiul dat pe razatoarea cu ochiuri mici, o lingura unt, smantana, sare si piper dupa gust. Se amesteca cu mana pana se obtine o compozitie omogena. Din aceasta, cu mana umeda, se formeaza bilute de cartofi, care se aplatizeaza. Daca e prea moale se mai pune putin amidon. Se incinge unt intr-o tigaie si se pun la prajit. Cand s-au rumenit se scot pe o farfurie. Se pot servi cu smantana, carne, iar deasupra se presara patrunjel verde tocat. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi galbenus cacao smantana usturoi patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1142 viz    0 com
6431 viz    0 com
1303 viz    0 com
1287 viz    0 com
1376 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011014 (s)