News Flash:

Bilute cu cafea si ciocolata

3 Februarie 2014
3127 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 gr biscuiti maruntiti
150 gr mascarpone
1 lingura zahar pudra
5 linguri de cafea rece
3-4 biscuiti/piscoturi
3-4 bucati de ciocolata

Mod de preparare:

Taie marunt ciocolata si biscuitii. Amesteca zaharul pudra cu mascarpone, cafea si biscuitii framantati, apoi adauga bucatelele de biscuiti si cicolata si amesteca bine. Daca e prea tare, mai poti sa adaugi inca 1-2 linguri de mascarpone sau cafea.
Dupa ce ai facut bombele dai prin cacao amestecata cu cafea ness, sau prin ciocolata topita. In acest caz, topeste o jumatate de ciocolata, iar dupa ce o iei de pe foc mai pune vreo 4-5 bucati si amesteca pana se topeste. Cu ajutorul unei lingurite inveleste bombele in ciocolata, pune-le pe hartie de copt si baga-le in frigider pentru 15 minute. Daca alegi aceasta metoda, evident dureaza mai mult de 7 minute, dar daca folosesti cacao pudra chiar dureaza doar 7 minute.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bilute ciocolata retete ciocolata retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5746 viz    0 com
1861 viz    0 com
3224 viz    0 com
5329 viz    0 com
5253 viz    0 com
2093 viz    0 com
6861 viz    0 com
12549 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1485 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018926 (s)