News Flash:

Bijou

21 Iulie 2011
1106 Vizualizari | 0 Comentarii
Bijou
Ingrediente: 3 cl gin 2 cl vermut sec 1 cl Chartreuse Verte arpagic de cocktail Mod de preparare: Ingredientele se amesteca cu gheata intr-un pahar de mixare. Bautura se toarna bautura prin strecuratoare de bar intr-o cupa de cocktail. La final se adauga ceapa.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

portocale vermutrosu bere light
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1076 viz    0 com
1024 viz    0 com
861 viz    0 com
1198 viz    0 com
1071 viz    0 com
1199 viz    0 com
1026 viz    0 com
1341 viz    0 com
935 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1742 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019589 (s)