News Flash:

Big Apple

23 August 2011
1133 Vizualizari | 0 Comentarii
Big Apple
Ingrediente: 2 cl sirop de grenadine 6 cl suc de mere 2 mere mici (conserva) apa minerala carbogazoasa coaja de mar Mod de preparare: Siropul de grenadine se mixeaza cu sucul de mere intr-un pahar de mixare, impreuna cu 3 cuburi de gheata. Dupa aceea se toarna intr-un pahar pentru bauturi lungi, in care s-au pus deja merele. Se completeaza cu apa minerala. In bautura se pune un cub de gheata (facut din suc de caise si apa minerala). Celalalt mar se pune pe marginea paharului. Ca decor se poate folosi o coaja de mar.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ginger ale bucataria internationala lichior dovleac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1001 viz    0 com
1113 viz    0 com
852 viz    0 com
1142 viz    0 com
1165 viz    0 com
1145 viz    0 com
1190 viz    0 com
1023 viz    0 com
1019 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1802 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019012 (s)