News Flash:

Biftec turcesc

1 Iunie 2011
1035 Vizualizari | 0 Comentarii
Biftec turcesc
Ingrediente: 250 gr carne macra de vita 200 gr carne de batal 200 gr ceapa patrunjel verde 2 oua 3 linguri pesmet 60 ml ulei 25 gr smantana 1/2 ardei iute cimbru piper sare Mod de preparare: Se spala carnea si se taie cubulete. Se curata, se spala si se taie marunt ceapa si ardeiul iute. Se spala si se toaca fin verdeata. Se trece carnea prin masina de tocat impreuna cu ceapa. Se amesteca pasta de carne cu smantana, 1 ou batut, verdeata, ardeiul iute, cimbrul, piperul si sarea. Se omogenizeaza compozitia obtinuta si se portioneaza. Se modeleaza cele 5 bucati de carne in forma de sfere, se trec prin ou, pesmet si se prajesc in ulei incins. Se scot intr-un vas termorezistent si se introduc in cuptorul cald, pana in momentul servirii. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://delly.garbo.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt topit pesmet smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1380 viz    0 com
993 viz    0 com
2084 viz    0 com
1381 viz    0 com
1017 viz    0 com
995 viz    0 com
1950 viz    0 com
1253 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1603 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012995 (s)