News Flash:

Bezele in ciocolata

26 Februarie 2014
1091 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 oua
1/4 lingurita de crema de tartar
un varf de cutit de sare
3/4 ceasca de zahar foarte fin
1/2 lingurita de esenta de vanilie
1/4 lingurita de esenta de menta
1 ceasca de zahar pudra
1 lingura de faina
250 g de ciocolata amaruie

Mod de preparare:

Amesteca zaharul pudra cu 2 linguri din cel fin si cu faina si lasa-le deoparte. Intr-un bol mare bate ouale si incorporeaza sarea si crema de tartar. Adauga zaharul fin, mixand la putere medie, pana cand compozitia devine rigida si adauga si aromele de vanilie si de menta.
Incorporeaza incet, cu ajutorul unei spatule, amestecul de zahar pudra si faina. Cu ajutorul unui sprit pentru bezele, aseaza-le intr-o tava acoperita cu hartie de copt.

Preincalzeste cuptorul la 100-110 grade si pune bezelele la copt pentru o ora si jumatate. Nu deschide cuptorul in prima jumatate de ora de coacere.
Lasa bezelele sa se raceasca treptat, la temperatura camerei. Topeste ciocolata si scufunda-le pana la jumatate in ea.
Poti decora bezelele cu frisca, fructe sau toppinguri dulci, precum cel de ciocolata sau caramel. In plus, daca vrei sa le dai o culoare mai deosebita, poti folosi colorant alimentar sub forma de gel, pe care il incorporezi in compozitia finala pentru bezele.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bezele mentolate bezele ciocolata retete bezele
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1073 viz    0 com
1026 viz    0 com
1099 viz    0 com
1801 viz    0 com
2126 viz    0 com
3104 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1647 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023614 (s)