News Flash:

Bezele din branza cu busuioc

11 Iunie 2014
1927 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

60 g branza Gruyere rasa
60 g faina
2 oua
¼ lingurita sare
2 linguri cu parmezan ras
60 g unt
120 ml apa
½  lingurita cu busuioc uscat
boia de ardei (dulce sau iute, dupa gust)
praf de usturoi

Mod de preparare:

Pune pe foc apa cu untul, busuiocul, un praf de usturoi si unul de boia si lasa sa se infierbante. Pune faina dintr-o data si amesteca vartos. Tine pe foc pana compozitia se despinde de pe peretii vasului, apoi da deoparte. Lasa 5 minute si incorporeaza, pe rand, ouale, amestecand foarte bine dupa fiecare, apoi branza Gruyere. Umple un cornet de patiserie cu aceasta compozitie si formeaza bezele pe tava tapetata cu hartie de copt, lasand spatiu intre ele..
Presara deasupra parmezan si coace-le la foc mai mare 10 minute, apoi redu flacara si mai lasa-le 10-12 minute sau pana capata bezelele de branza o culoare aurie si apetisanta. Scoate-le si lasa-le 3-4 minute, apoi serveste-le fierbinti.

sursa: ecuisine
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete aperitiv retete bezele retete branza bezele branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2479 viz    0 com
1900 viz    0 com
1186 viz    0 com
1328 viz    0 com
1719 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1736 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023012 (s)