News Flash:

Bezele cu nuci

9 Mai 2011
6088 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Bezele cu nuci1
Ingrediente: 3 albusuri 200 g de zahar pudra 50 g de nuci 2 pachete de zahar vanilat 1/2 lingurita cu zeama de lamaie sau otet Mod de preparare: Se bat albusurile de cateva ori cu telul. Se adauga treptat zaharul si praful de vanilie, batand continuu 5 minute la cald, cu vasul in bain-marie, 10 minute la rece, pana cand albusurile se intaresc in asa fel incat sa nu curga de pe tel si sa aiba un luciu sidefiu. Cand sunt aproape gata, se adauga 1/2 lingurita zeama de lamaie sau otet. Pe o tava de la aragaz sau pe dosul unei tavi de tabla se asaza o hartie alba, care se unge cu un strat foarte subtire de unt. Pe deasupra se pun cu spritul gramajoare de albus nu prea mari, cu distanta intre ele. In fiecare se infig cate 3-4 bucatele de nuci. Se coc la foc domol. Cand albusul incepe sa se intareasca, se acopera cu o foaie de hartie, ca sa nu se rumeneasca. Bezelele trebuie sa fie coapte astfel incat sa nu se ingalbeneasca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1429 viz    0 com
3709 viz    0 com
1571 viz    0 com
1925 viz    0 com
5862 viz    0 com
2560 viz    0 com
1890 viz    0 com
1678 viz    0 com
2664 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1827 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020081 (s)