News Flash:

Bezele cu ciocolata neagra

15 Mai 2013
1489 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 gr albusuri de ou
100 gr zahar
1/2 lingurita de otet alb
1 lingura faina de porumb
100 gr zahar pudra cernut
crema de ciocolata neagra

Pentru crema de ciocolata neagra:

200 gr unt
75 gr zahar pudra cernut
100 gr ciocolata neagra, 70% continut de cacao

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 100 C. Intre timp, bate albusurile de ou pana cand obtii o crema tare, adaugand treptat zaharul. La final, adauga otetul, zaharul pudra si faina de porumb si amesteca bine. Pune compozitia intr-un pos, dupa care formeaza bezele pe o foaie de copt. Da-le la cuptor timp de 90 minute sau pana cand devin crocante, dar moi la interior. Lasa-le la racit.
Intre timp, amesteca intr-un vas untul cu zaharul pudra pana obtii o crema omogena. Topeste ciocolata la bain marie, dupa care, cand s-a racit putin, toarn-o peste crema de unt.
Pune compozitia intr-un pos si lipeste cate doua bezele cu ajutorul ei.
Bezelele cu ciocolata se servesc alaturi de o cana aromata de ceai ori de cafea.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

crema omogena
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1637 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025189 (s)