News Flash:

Bezele cu cafea

6 Mai 2011
1722 Vizualizari | 0 Comentarii
Bezele cu cafea
Ingrediente: 6 albusuri 1 cana cafea neagra 500 g zahar Mod de preparare: Din zahar si cafea se face un sirop, care se lasa sa se raceasca. Albusurile se bat bine intr-un cazanel, se pune cazanelul pe foc si se amesteca cu siropul de cafea, pana ce se ingroasa. Se pune compozitia intr-un cornet si se formeaza aveline intr-o tava tapetata cu hartie. Se coace la un foc domol, se lasa sa se raceasca, se scot din tava si se lipesc cate doua.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bomboane cas
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2050 viz    0 com
6199 viz    0 com
2735 viz    0 com
2072 viz    0 com
1823 viz    0 com
2782 viz    0 com
2243 viz    0 com
1472 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1642 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018697 (s)