News Flash:

Bezele cu cafea

6 Mai 2011
1596 Vizualizari | 0 Comentarii
Bezele cu cafea
Ingrediente: 6 albusuri 1 cana cafea neagra 500 g zahar Mod de preparare: Din zahar si cafea se face un sirop, care se lasa sa se raceasca. Albusurile se bat bine intr-un cazanel, se pune cazanelul pe foc si se amesteca cu siropul de cafea, pana ce se ingroasa. Se pune compozitia intr-un cornet si se formeaza aveline intr-o tava tapetata cu hartie. Se coace la un foc domol, se lasa sa se raceasca, se scot din tava si se lipesc cate doua.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bomboane cas
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1946 viz    0 com
5900 viz    0 com
2596 viz    0 com
1914 viz    0 com
1697 viz    0 com
2689 viz    0 com
2058 viz    0 com
1360 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1486 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018881 (s)