News Flash:

Bezele cu alune

28 Noiembrie 2013
1629 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 albusuri
250 g zahar pudra
250 g alune

Mod de preparare:

Albusurile se bat spuma, se incorporeaza apoi alunele macinate si zaharul pudra. Se tapeteaza o tava cu hartie alba, se unge cu unt si se pun gramajoare din compozitie de marimea unei nuci, distantate intre ele. Se da tava la cuptor, la foc mic, pana cand se intaresc bezelele fara sa se ingalbeneasca. Se scot din tava numai dupa ce se racesc.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1728 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030328 (s)